Laadukkaat TV-mainokset

TV-mainokset

TV-mainokset ovat edelleen tutkitusti tehokkain tapa markkinoida yritystä tai brändiä. Vaikka erilaisten sosiaalisten medioiden suosio kasvaa jatkuvasti, TV-mainos on pitänyt pintansa vuodesta toiseen. Laadukas ja mieleenpainuva TV mainos lisää yrityksen tai brändin tunnettuutta, rakentaa brändiä entisestään sekä edesauttaa uusien tuotteiden lanseerauksessa. Kyseessä on siis monipuolinen mainostamistapa, joka tarjoaa yritykselle lukuisia hyötyjä. 

TV-mainosten etuna on niiden kyky vaikuttaa katsojien tunteisiin sekä luoda positiivisia mielikuvia yrityksistä ja niiden markkinoimista tuotteista. TV-mainonnalla on potentiaalia tehdä brändi tunnetuksi jo lyhyessäkin ajassa, ja televisio on tehokas media herättämään mielenkiintoa ja saamaan kokeilemaan uusia tuotteita.

TV-mainonnalla tavoitat juuri oikeat yleisöt

TV-mainosten tuottaminen

TV-mainos voidaan tuottaa monella eri tavalla. TV-mainonnassa voidaan hyödyntää yrityksen logoa, tunnusmusiikkia sekä valmista videomateriaalia. Lisäksi mainonnassa voidaan käyttää videoanimaation tarjoamia monipuolisia keinoja, ja mainosten toteutuksessa on mahdollista myös yhdistellä erilaisia tekniikoita.

Pinesker toteuttaa TV-mainontasi ammattitaidolla

Me Pineskerilla tuotamme vankkumattomalla ammattitaidolla yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaisen TV-mainoksen, joka vangitsee kuluttajien huomion tehokkaasti. Monipuolisen palvelutarjontamme ansiosta voit tilata meiltä televisiomainonnan alusta loppuun toteutettuna. Me ideoimme, konseptoimme, käsikirjoitamme, kuvaamme, editoimme ja sävellämme, minkä lisäksi myös hankimme mainokseesi sopivat esiintyjät ja spiikkerit.  

Pinesker tuottaa yrityksesi TV-mainokset vuosien kokemuksella. Tutustu videotuotannon palveluihimme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Kautiainen

Tuotantokoordinaattori

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!