Toimivat esittelyvideot

Esittelyvideot ja tuotevideot

Esittelyvideo on erinomainen keino kertoa kiinnostavasti ja ytimekkäästi yrityksestäsi tai palvelustasi. Strategisesti etenevän esittelyvideon avulla voit esitellä kuluttajille yrityksesi tai palvelusi tarjoamia hyötyjä. Tuotevideon avulla puolestaan voit esitellä yrityksesi tarjoamaa tuotetta ja vakuuttaa videon katsojat siitä, miksi videolla esiteltävä tuote tekee heidän elämästään helpompaa tai mukavampaa. 

Olipa kyseessä yritystä tai palvelua esittelevä esittelyvideo tai katsojaa tuotteen ominaisuuksiin perehdyttävä tuotevideo, videomateriaalin laatuun kannattaa aina kiinnittää erityistä huomiota. Antamalla videonteon ammattitaitoisen palveluntarjoajan käsiin voit varmistua siitä, että videosi kerää lukuisia katselukertoja ja voi myös saada jakoja eri sosiaalisissa medioissa. Ammattilaisten tekemiä videoita jaetaan somekanavissa useammin ja mieluummin kuin kotikutoisia tekeleitä, joten laadukas video on varmin tie yrityksen näkyvyyden laajentamiseen ja liikevaihdon kasvattamiseen. 

Opasta käyttäjiä esittelyvideoiden avulla

Esittely- ja tuotevideot tarjoavat monia etuja

Yrityksen näkyvyyden lisäämisen lisäksi tuote- ja esittelyvideot vaikuttavat visuaalisuudellaan yrityksen brändimielikuvan ja laatumielikuvan rakentumiseen. Laadukas ja ammattitaitoisesti suunniteltu video sekä vangitsee katsojan huomion että vaikuttaa tämän mielikuvaan yrityksestä. Toimivan kokonaisuuden kannalta videonteossa keskeisessä roolissa on laadukkaan toteutuksen lisäksi myös huolella suunniteltu käsikirjoitus, jonka avulla video etenee loogisesti, jolloin katsoja tulee katsoneeksi videon loppuun asti.  

Kaikki alkaa käsikirjoituksesta

Yrityksen esittelyvideossa käsikirjoitus kannattaa rakentaa hyvän ja toimivan tarinan ympärille, ja videolla voi kuvata esimerkiksi yrityksen historiaa, innovaatioita, tuotteita, palveluja tai asiakkaita. Tuotevideossa puolestaan pitäydytään tuotteen tarjoamien hyötyjen kuvaamisessa loogisessa järjestyksessä. Selkeän käsikirjoituksen lisäksi ammattitaitoinen palveluntarjoaja ottaa videonteossa huomioon sen, miten video erottuu edukseen massasta.  

Pineskerilta esittelyvideot ja tuotevideot lujalla ammattitaidolla

Pinesker tuottaa yrityksesi esittelyvideon tai tuotevideon vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Kirjoitamme käsikirjoitukset asiakkaan briiffin pohjalta tai asiakas toimittaa käsikirjoituksen. 

Voimme käyttää videosi toteutuksessa haluamaasi tekniikkaa tai halutessasi yhdistellä niistä useampia. Tutustu videotuotannon palveluihimme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Eskola

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!