Mediacone-asiakastilaratkaisut kauppakeskuksiin, hotelleihin, business centereihin ja julkisiin tiloihin

Pineskerin taustamusiikkipalvelun asiakkaana sinun ei tarvitse olla musiikin asiantuntija. Riittää, että tunnet brändisi ja viestit sen meille. Me brändäämme taustamusiikkisi vastaamaan yrityksesi brändiä ja asiakastilasi tavoitetunnelmaa.

Musiikin jakelussa hyödynnämme suomessa patentoitua Mediacone Smart Ambient Audio Distribution -tekoälyteknologiaa.

PINESKER MEDIACONE -PALVELUT

Tehokkaat asiakastilaratkaisut

Suurin osa ostopäätöksistä tehdään asiakastilassa – olipa kyse sitten myymälästä tai ravintolasta.  Asiakastilan tunnelma ja tilassa tapahtuva viestintä ohjaavat asiakkaan ostopäätöksentekoa. 

Ammattitaidolla suunniteltu taustamusiikki saa asiakkaasi viihtymään pidempään ja lisää myyntiä.

Mediacone on suomalainen asiakastilamarkkinoinnin kokonaispalvelu. Saat kauttamme brändin mukaisen tilamusiikin, äänentoisto- ja diginäyttöratkaisut sekä näihin kumpaankin liittyvän sisällöntuotannon. Olemme joustava ja uuden kehittämisestä innostuva kumppani, joka tarjoaa massaratkaisujen sijaan yksilöllistä palvelua. 

BRÄNDÄTTY TAUSTAMUSIIKKI

  • Viihtyisä, brändin mukainen tunnelma
  • Pidempi asiakasviipymä tai tarvittaessa nopeampi asiakaskierto

ÄÄNENTOISTO

  • Tavoitteita ja asiakasstrategiaa tukevat tekniset ratkaisut

DIGITAL SIGNAGE

  • Tavoitteita ja asiakasstrategiaa tukevat tekniset ratkaisut

SISÄLLÖNTUOTANTO

  • Laadukkaalla sisällöllä lisää viihtyvyyttä ja myyntiä
  • Sisältöstrategiat
  • Diginäyttösisällöt, video- ja animaatiotuotannot
  • Äänimainonta

MEDIAMYYNTI

  • Mediamyyntituotot jaetaan asiakkaan kanssa

ASIAKAS VIIHTYY – SINÄ HYÖDYT

Älykäs tilamusiikkipalvelu, joka ei vaadi soittolistojen päivitystä

Tiesitkö, että musiikilla voidaan vaikuttaa paitsi asiakkaasi viihtyvyyteen, myös siihen, kuinka paljon hän käyttää rahaa myymälässäsi tai ravintolassasi?

Suurin osa tilamusiikkipalveluista perustuu valmiisiin soittolistoihin ja soittolistojen valinnoista vastaa usein yrityksen henkilöstö. Jotta musiikki saavuttaa sille asetetut tavoitteet, kannattaa tyylin suunnittelu uskoa ammattilaisen käsiin. Tilamusiikki on brändin osa – siinä missä yrityksesi visuaalinen ilmekin.

Mediacone-asiakkaana sinun ei tarvitse olla musiikin asiantuntija. Riittää, että tunnet brändisi ja viestit sen meille. Me suunnittelemme yrityksellesi muusiikkityylin, joka kuulostaa kuulostaa yritykseltäsi ja saa asiakkaasi viihtymään.

Brändäys+huipputeknologia

Mediacone-tilamusiikkipalvelu on yhdistelmä asiantuntijapalvelua ja huipputeknologiaa. Musiikin jakelussa hyödynnämme patentoitua Smart Ambient Audio Distribution -teknologiaa. Sen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaasi soittolistojen päivittämiseen. – Soittolistasi päivittyvät automaattisesti, brändätyn tyylin mukaisesti.

Kaupallista ja teostovapaata musiikkia

Suurin osa asiakkaistamme hyödyntää tilamusiikkinaan kaupallista musiikkia. Valikoimaamme kuuluu kuitenkin myös kattava valikoima teostovapaata musiikkia. Teostovapaasta musiikista ei makseta tekijänoikeusmaksuja, joten se on kaupallista musiikkia edullisempaa.

Äänimaisemointipalvelut

Kaikissa tiloissa musiikki ei välttämättä ole paras mahdollinen ratkaisu tunnelman tekijäksi. Teemme asiakastiloihin myös erilaisia tavoitetunnelmia tukevia äänimaisemia. Yrityksemme henkilöstöllä on innostunut ja ennakkoluuloton asenne uusien ratkaisujen kehittämiseen. Autamme mielellämme keksimään asiakastiloihinne myös aivan uudenlaisia ääniratkaisuja.

Yli 200 asiakasyritystä

Taustamusiikkipalveluamme käyttää tällä hetkellä jo yli 200 yritystä. Asiakkaitamme ovat mm. S-ryhmä, kahvilaketju Picnic, Keops Optiikka ja Hilton-ketju.

kohderyhmän mukainen äänimaailma vaikuttaa:

%

VIIHTYY PIDEMPÄÄN

%

Ostaa enemmän

%

Suosittelee

Lähde: HUI Research, Muskikens efekter på konsumenternas beteende

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Kautiainen

Tuotantokoordinaattori

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!