Äänibrändäys

Äänibrändäys

Äänibrändäys tarkoittaa brändin kehittämistä äänen avulla ja kyseessä on strategisesti etenevä työ, joka konkretisoituu kuultavaksi sisällöksi. Äänibrändäyksen tarkoituksena on kertoa yrityksen tai brändin arvoista ja identiteetistä ainutlaatuisella, massasta erottuvalla tavalla. Lisäksi sen keskeisenä tavoitteena on vaikuttaa asiakkaiden mielikuviin sekä suhteisiin yritystä ja sen tarjoamia tuotteita tai palveluja kohtaan.

Tehokkaasti toteutettu äänibrändäys vaikuttaa kuulijoiden mielikuviin ja ostokäyttäytymiseen sekä lyhyellä että pidemmällä tähtäimellä. Äänibrändäys on palveluna monipuolinen, sillä se voi sisältää muun muassa yrityksen tai brändin uniikin äänilogon, brändimusiikkia tai vaikkapa yrityksen omia podcasteja. Äänibrändäystä suunnitellessa on hyvä lähteä liikkeelle määrittämällä asiakaskohtaamiset, joissa ääni on mukana tavalla tai toisella. Näissä kohtaamisissa taustaäänen tulisi olla ammattitaitoisesti suunniteltua.

Yrityksen imagoon sopiva äänimaailma

Äänibrändäyksen on todettu toimivan tehokkaimmin silloin, kun ääntä ei huomata tiedostavalla tasolla. Brändäyksen sisältämä ääni jää kuulijoiden alitajuntaan ja voi vaikuttaa sitä kautta brändin tai yrityksen tarjoamaan mielikuvaan pitkäkestoisestikin. Tästä syystä äänibrändäys on visuaalista mainontaa tehokkaampi kanava luoda kuluttajille pysyviä mielikuvia.

Äänibrändäyksen keskiössä on onnistunut äänimaailma. Kun yritykselle tai brändille lähdetään tekemään omaa ainutlaatuista äänibrändäystä, liikkeelle lähdetään siitä, miltä yritys tai brändi ja sen kilpailijat kuulostavat tällä hetkellä. Suunnitteluvaiheessa paneudutaan siihen, miltä äänibrändäyspalvelua tilaavan yrityksen äänimaailman tulisi kuulostaa. Lopuksi yritykselle luodaan audiostrategia, joka voi sisältää erilaisia äänielementtejä. Äänibrändäyksen suunnittelussa on tärkeää käyttää äänimaailman luomiseen asiantuntijaa, jotta lopputuloksesta saadaan hiottu ja johdonmukainen.

 

Pineskerin äänibrändäyspalvelu tekee yrityksestäsi muistettavan

Yhä useampi yritys rakentaa tänä päivänä imagoaan vahvemmaksi äänimaailman avulla. Pineskerilta saat yrityksellesi asiantuntevan äänibrändäyspalvelun. Olemme ammattitaitoisia äänimainonnan tekijöitä ja tuotamme ääntä kaikkiin medioihin. Tutustu kattavaan äänibrändäyspalveluumme ja ota yhteyttä – autamme sinua tekemään yrityksestäsi muistettavan!

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Kautiainen

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!