Tehokkaat mainosvideot

Mainosvideot

Mainosvideo on tehokas mainostuskeino, sillä se tavoittaa asiakkaat kattavasti. Erilaiset mainosvideot muodostavat yhden tämän päivän nopeimmin kasvavista markkinointimuodoista. Jokainen mainosvideo on tärkeä osa yrityksen markkinointistrategiaa ja laadukkaan videomainonnan on todettu olevan tehokas keino liikevaihdon kasvattamisessa. 

Suurinkaan mainoskampanja ei kuitenkaan toimi optimaalisesti ilman ammattitaitoisesti toteutettua videosisältöä. Hyvä mainosvideon laatu on erityisen tärkeää siitä syystä, että laadukas video vangitsee katsojan huomion ja saa katsomaan videon loppuun saakka. Hyvän mainosvideon tunnistaa myös visuaalisuuden, kertojan äänen ja taustamusiikin muodostamasta saumattomasta kokonaisuudesta.

Tehokkaat mainosvideot saavat tulosta aikaiseksi

Mainosvideon tekeminen

Laadukas ja toimiva mainosvideo voidaan toteuttaa monin eri tavoin. Mainosvideon tuottamisessa on mahdollista käyttää asiakkaan toivoman lopputuloksen mukaan erilaisia tekniikkoja. Videonteossa voidaan yhdistää asiakkaalta saatava valmis materiaali 2D- ja 3D-animaatioihin tai piirrosanimaatioihin tai käyttää yhtä toteutustapaa. Mieleenpainuvan ja mukaansatempaavan kokonaisuuden aikaansaamiseksi mainosvideon toteuttaminen kannattaa antaa alan ammattilaisen käsiin. 

Mainosvideon hintaan vaikuttavat esimerkiksi videon haluttu kesto sekä erilaiset videosisällön luomiseen käytettävät tekniikat. Suurin hintaan vaikuttava tekijä on käsikirjoitus. Koska videomainonta on erittäin tehokas markkinointimuoto, on ammattitaitoisen palveluntarjoajan tuottama mainosvideo hintahaarukastaan riippumatta kustannustehokas ratkaisu kaikenkokoisten yritysten markkinointiin.

Pinesker tuottaa mainosvideon yrityksesi toiveiden mukaan

Me Pineskerilla tarjoamme monipuoliset videotuotannon palvelut ja tuotamme laadukasta liikkuvaa kuvaa yritysten vaihteleviin tarpeisiin. Ideoimme, konseptoimme, käsikirjoitamme, kuvaamme, editoimme, animoimme, streamaamme ja sävellämme mainosvideoita sekä hankimme niihin ammattitaitoiset esiintyjät ja spiikkerit. Meiltä saat yrityksesi verkkosivuille ja somekanaviin toiveidesi mukaiset mainosvideot, joilla täydennät yrityksesi markkinointistrategiaa tehokkaasti. 

Pitkä kokemus mainosten tuottamisesta

Pineskerilla on vuosien kokemus mainosvideoiden tuottamisesta, minkä ansiosta meillä on myös selkeä näkemys eri yritysten tarpeisiin sopivista videototeutuksista. Suunnittelemme ammattitaidolla yrityksesi toiveiden mukaisen mainosvideon alusta loppuun saakka. Tutustu videotuotannon palveluihimme ja tilaa mainosvideo helsinkiläisyritykseltä – palvelemme yrityksiä ympäri Suomen!

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Kautiainen

Tuotantokoordinaattori

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!