Selitysvideot - tehokasta videoviestintää

Selitysvideot

Selitysvideo on tehokas ja yksinkertainen tapa selventää esimerkiksi tuotteen, ohjeen tai strategian toimintoja tai vaiheita videon katselijoille. Selitysvideo suunnitellaan helposti ymmärrettävään muotoon, minkä lisäksi sen tavoitteena on herättää katsojan mielenkiinto houkuttelevalla tavalla. Uniikki, yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöity selitysvideo tuo lisäksi ilmeellään elävyyttä verkkosivustolle. Lyhyt, ytimekäs ja viihdyttävä selitysvideo kerää helposti suuren määrän katsojia ja katselija jaksaa katsoa sen loppuun asti. Kaiken kaikkiaan selitysvideot ovat erinomainen keino viestiä haluttu asia helposti, viihdyttävästi ja lyhyessä ajassa.

Selitysvideo viestii tuotteen ominaisuuksista

Selitysvideon toteuttaminen

Selitysvideot kannattaa aina tilata ammattitaitoiselta palveluntarjoajalta. Videon tuottaminen lähtee liikkeelle asiakkaan yksilöllisistä tarpeista ja toiveista. Videotuotannon toteutuksessa keskeistä on määrittää tavoite sille, keitä katsojia selitysvideon avulla halutaan tavoittaa. Kun tavoite on selvillä, ammattilainen määrittää videototeutukselle sopivan tyylin ja tekniikan sekä optimaalisen videon keston.  

Selitysvideot sisältävät tarinan ja kuvakäsikirjoituksen. Videon tarina etenee vaiheittain selkeästi, ja kuvakäsikirjoitus täydentää sitä helpottaen havainnollistamista ja katsojille välitettävän viestin mutkatonta ymmärtämistä. 

tarina herää eloon

Selitysvideon tarina herätetään henkiin animaation avulla. Ammattimaisen kertojan ääni sekä videon kanssa yhteensopiva musiikki toimivat ainutlaatuisena täydennyksenä laadukkaalle selitysvideolle. Ammattilaisen toteuttama selitysvideo tuotetaan aina yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin pohjautuen ja se tarjoaa katselijoille vakuuttavan ja mukaansatempaavan keinon perehtyä välitettäväksi haluttuun asiasisältöön. 

Pinesker tuottaa laadukkaat selitysvideot

Me Pineskerilla tarjoamme monipuoliset videotuotannon palvelut. Toteutamme laadukasta liikkuvaa kuvaa kaikkien yritysten vaihteleviin tarpeisiin. Ideoimme, käsikirjoitamme, editoimme, sävellämme sekä hankimme ammattitaitoiset esiintyjät ja spiikkerit. Meiltä saat yrityksesi verkkosivuille toiveidesi mukaiset selitysvideot, joiden avulla voit havainnollistaa asiakkaillesi muun muassa haluamiasi tuotteita tai palveluja. 

Tuotantotiimimme koostuu alan rautaisista ammattilaisista, jotka taitavat jokaisen videolajin toteutuksen. Pineskerilla on vuosien mittainen kokemus selitysvideoiden tuottamisesta. Tutustu monipuolisiin videotuotannon palveluihimme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Kautiainen

Tuotantokoordinaattori

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!