Videotuotanto

Liikkuvaa kuvaa kaikkiin tarpeisiin

Me ideoimme, konseptoimme, käsikirjoitamme, kuvaamme, editoimme, hankimme esiintyjät ja spiikkerit, sävellämme, animoimme ja streamaamme. Teemme kaiken tai osan. Tuotantotiimimme koostuu alan rautaisista ammattilaisista, joilla ei mene sormi suuhun missään videolajissa.

Meiltä saat mm. animaatiovideot, kuvatut videot ja TV-mainokset

Autamme mielellämme myös sisältöstrategioiden ja julkaisuaikataulujen suunnittelussa. Kun kokonaiskuva on hallussa, pysyvät tavoitteet kirkkaina ja tuotantokulut kurissa.

 

VIDEO-, ANIMAATIO- JA WEBCAST-TUOTANNOT AMMATTITAIDOLLA

Konseptoidusti - kustannustehokkaasti

Olemme konseptoineet liikkuvan kuvan tuotannon selkeäksi ja kustannustehokkaaksi prosessiksi, jonka ansiosta meidän ei tarvitse tinkiä laadusta ripeän toteutuksen kustannuksella. Tuotantokonseptimme on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme.

Videotuotannon hinta

Videotuotannon hinta riippuu monista eri tekijöistä, kuten esimerkiksi pituudesta, vaativuudesta, kuvaushenkilökunnan määrästä ja lavasteista. Ota yhteyttä niin keskustellaan videotuotannon projektistasi!

 

 

Olemme konseptoineet liikkuvan kuvan tuotannon selkeäksi ja kustannustehokkaaksi prosessiksi, jonka ansiosta meidän ei tarvitse tinkiä laadusta ripeän toteutuksen kustannuksella. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Kautiainen

Tuotantokoordinaattori

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!