Tehokasta radiomainontaa

Radiomainos ja radiomainonta

Radiomainonta on tehokas keino tavoittaa yrityksesi kohderyhmä. Radiomainokset herättävät kuulijoissaan voimakkaita tunteita ja synnyttävät mielikuvia, jotka vaikuttavat käsitysten rakentumiseen mainostetusta yrityksestä tai brändistä. Lisäksi radiomainos on tehokas ja vaivaton tapa lisätä yrityksen tai brändin tunnettuutta.

Toimiva radiomainos – käsikirjoitus keskipisteessä

Toimiva radiomainos

Hyvä radiomainos välittää kuulijoilleen ytimekkään ja informatiivisen viestin ja sisältää selkeän kehotteen mainostetun tuotteen tai palvelun pariin. Kun radiomainoksen käsikirjoitus on huolella suunniteltu, äänimuodossa toteutettu mainos jää kuulijoidensa alitajuntaan ja ohjaa tehokkaasti liikennettä niin verkkosivustolle kuin kivijalkamyymälään. Radiomainonnan on todettu lisäävän merkittävästi verkkoliikennettä yritysten ylläpitämillä sivustoilla. 

Radioasemien suurten kuuntelijamäärien ansiosta yrityksen tai brändin kohderyhmään voi saada laaja-alaisen ja tehokkaan kontaktin radiomainonnan avulla. Radiomainos on toisin sanoen oiva tapa vaikuttaa kuluttajien ostokäyttäytymiseen ja parantaa sitä kautta yrityksen liikevoittoa.

Pinesker tarjoaa ammattitaitoista radiomainontaa

Ammattimainen radiomainostuotanto käsittää ytimekkään käsikirjoituksen lisäksi myös hyvän spiikkerin, sopivan äänimaiseman sekä ammattitaitoisen tuottajan. Sisällöntuotannon ammattilainen suunnittelee radiokanavan kuuntelijoille välitettävän mainoksen toteutuksen siten, että sisältö tulee ilmaistuksi napakasti ja tehokkaasti. Koska radiomainosten tehokkuudessa ääni on ratkaisevassa asemassa, sisällöntuottaja valitsee mainokselle sopivan spiikkerin tai spiikkerit toimivan lopputuloksen aikaansaamiseksi. 

Radiomainonnan hinta

Pinesker tarjoaa ammattitaitoiset radiomainokset yrityksille ja brändeille. Meiltä tilataan kuukausittain yli 100 äänimainosta radioon ja asiakastiloihin. Tilaamalla radiomainoksen meiltä saat yrityksesi äänen kuuluville ammattitaitoisten äänimainonnan tekijöiden toimesta. Tutustu tarjoamiimme radiomainosratkaisuihin ja tilaa meiltä radiomainos, joka liikuttaa! 

Radiomainoksen sisällölliseen hintaan vaikuttaa esim. se kuinka monta ääninäyttelijää tarvitaan, onko sävellettyä vai katalogimusiikkia. Tehdäänkö versiointeja jne. Kuka tekee käsikirjoituksen? Tilaaja vai Pinesker. 

Radiomainoskampanjassa lisäksi hinnoitteluun vaikuttaa mediapanostus. Median kanssa neuvotellaan erikseen median hinta.

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Kautiainen

Tuotantokoordinaattori

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!