Vuokraa studio tuotantoosi

Green Screen -studio

Kun on aika kuvata yrityksen markkinoinnin tarpeisiin laadukasta kuvamateriaalia, hyvin varusteltu studio on ammattimainen ratkaisu monenlaiseen studiokuvaukseen. Kuvaustyypistä riippumatta onnistuneen kuvauksen kulmakivenä ovat valokuvauksen ja videokuvauksen ammattilaiset, joiden avulla yrityksesi saa käyttöönsä laadukkaasti tuotettua kuvamateriaalia. Olipa kyseessä videokuvausstudio, valokuvausstudio, webcast-studio tai striimausstudio, asianmukaisissa tiloissa ammattimaisesti toteutettu kuvaus varmistaa laadukkaan materiaalin. 

Laadukas green screen -studio isoille ja pienille tuotannoille

Vuokraa studio Lauttasaaresta

Lukuisten videotuotannon palvelujen lisäksi me Pinesker Marketingilla myös vuokraamme Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevaa studiotamme.

Studio soveltuu niin valokuvaukseen kuin videokuvaukseen, striimauksiin ja äänituotantoihin. Green screen-studiossamme voidaan käyttää virtuaalilavastusta, mikä mahdollistaa monipuolisten kuvamateriaalien laadukkaan toteuttamisen. Studiossamme onnistuvat vaivatta esimerkiksi videopodcastien ja somevideoiden tuotanto. Meiltä saat myös tarpeen vaatiessa laadukkaat still-kuvat videokuvausten yhteydessä. Studiomme on varustettu video- ja still-kuvauksiin soveltuvalla kattavalla, ammattilaistason laitteistolla.

Vuokrastudio ja ammattimaiset videotuotannon palvelu käytössäsi

Me tarjoamme yrityksesi vuokrattavaksi monipuolisesti varustellun studiomme. Mikäli haluat hyödyntää kokonaisvaltaista palvelutarjontaamme, varaa meiltä myös vuokrastudioon ammattikuvaaja, äänisuunnittelija tai leikkaaja.  

Ideasta eetteriin

Halutessasi Pinesker voi ideoida, konseptoida, käsikirjoittaa, kuvata, editoida, animoida, streamata ja säveltää yrityksesi käyttöön esimerkiksi mainosvideoita, TV-mainoksia sekä yrityksesi esittelyvideoita. Hankimme myös mielellämme yrityksesi puolesta videoihinne ammattitaitoiset esiintyjät ja spiikkerit.  

Tutustu tarkemmin studiomme vuokraukseen ja ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä yrityksesi kuvaustarpeita ja -toiveita parhaiten palveleva kokonaisuus!

Studion varauskalenteri

Yhteystiedot

 

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Evelina Eskola

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 466 2475
evelina(at)pinesker.com

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

PINESKER MARKETING OY
Lauttasaarentie 50 F
00200 Helsinki
media(at)pinesker.com

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!