Animaatiot ja animaatiotuotanto

Animaatiot ja animaatiotuotanto

Erilaiset animaatiot ovat keskeisessä roolissa tämän päivän videotuotannossa. Animaatioita käytetään usein yritysten verkkosivuilla esimerkiksi erilaisten tuotteiden ja palvelujen havainnollistamiseen tai yrityksen esittelyyn. Käyttötarkoituksesta riippumatta animaatio on kustannustehokas keino välittää viesti suurelle massalle.  

Taidokkaan animaation avulla monimutkaisemmankin asiakokonaisuuden voi vaivatta tiivistää helposti ymmärrettävään muotoon. Animaatiovideossa esimerkiksi esineet, kaaviot tai hahmot ikään kuin herätetään henkiin selittämään asioita. Halutut elementit ilmestyvät näytölle halutussa järjestyksessä luoden ymmärrettävän kokonaisuuden. Verkkosivustojen lisäksi animaatioita voidaan hyödyntää myös sosiaalisessa mediassa.

Animaatio on tehokas tapa viestiä

Animaation tekeminen

Toimivan ja havainnollistavan animaation tekeminen kannattaa aina, kun haluat selittää verkkosivustollasi vieraileville asioita kompaktissa pähkinänkuoressa. Lisäksi ammattilaisen tekemä animaatiovideo myös kohentaa sivuston ilmettä väreineen ja ammattimaisine suunnitteluineen. Animaatiovideo on mahdollista toteuttaa 2D- tai 3D-animaationa, ja niiden lisäksi myös piirretty animaatio on tehokas keino erilaisten viestien välittämiseen. Whiteboard ja Blackboard. 

 Ammattilaisen toteuttama animaatiotuotanto on aina kannattava ratkaisu, sillä yrityksesi voi neuvotella palveluntarjoajan kanssa animaation toteutustavasta sekä yrityksenne toiveista halutun lopputuloksen suhteen. 

Tasokasta 3d-animointia

3D-animaatiovideo tuotetaan 3D-mallinnusta apuna käyttäen ja se voi koostua sadoista tai jopa tuhansista yhteen liitetyistä, yksittäisistä fotorealistisista still-visualisoinneista. 3D-animaation avulla haluttu asia voidaan esittää erinomaisen elävällä tavalla kolmiulotteisesta näkökulmasta ja sitä voidaan soveltaa tuote-esittelyistä lähtien aina suurempien kokonaisuuksien visualisointiin.

3D-mallinnuksen ansiosta asiat pystytään kuvaamaan täsmälleen halutuista kuvakulmista käsin. 3D-animaatiot ovat modernin markkinoinnin kulmakiviä, sillä niiden on todettu herättävän katsojien mielenkiinnon tehokkaasti. Kustannustehokas tapa on myös yhdistellä eri tekniikoita. Esim. 2D taustaan voidaan upottaa 3D hahmo.

Pinesker toteuttaa animaatiot ammattitaidolla

Ammattimainen animaatiotuotanto ottaa huomioon kunkin asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet. Me Pineskerilla toteutamme erilaiset animaatiot vahvalla ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti siten, että saat yrityksesi kotisivuille helposti ymmärrettävän ja havainnollistavan animaatioesityksen haluamastasi aiheesta. Meillä on vuosien kokemus animaatioiden toteuttamisesta. Tutustu animaatiotuotannon palveluihimme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Kautiainen

Tuotantokoordinaattori

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!