Vuokraa Green Screen Studio tuotantoosi

Green Screen studio

Kun on aika kuvata yrityksen tarpeisiin laadukasta kuvamateriaalia markkinointiin, hyvin varusteltu Studio  on ammattimainen ratkaisu monenlaiseen studiokuvaukseen. Kuvaustyypistä riippumatta onnistuneen kuvauksen kulmakivenä ovat valokuvauksen ja videokuvauksen ammattilaiset, joiden avulla yrityksesi saa käyttöönsä laadukkaasti tuotettua kuvamateriaalia. Olipa kyseessä videokuvausstudio, valokuvausstudio, webcast-studio tai striimausstudio, asianmukaisissa tiloissa ammattimaisesti toteutettu kuvaus varmistaa laadukkaan materiaalin saamisen yrityksesi markkinointiin. 

Laadukas green screen studio isoille ja pienille tuotannoille

Vuokraa studio Lauttasaaresta

Pinesker on sisällöntuotannon ja asiakastilamarkkinoinnin ratkaisuihin erikoistunut pitkän linjan ammattitaitoinen yritys. Lukuisten videotuotannon palvelujen lisäksi me Pineskerilla myös vuokraamme Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevaa Studiotamme .

Pineskerin studio soveltuu erinomaisesti niin valokuvaukseen kuin videokuvaukseen. Greenscreen-studiossamme voidaan käyttää virtuaalilavastusta, mikä mahdollistaa monipuolisten kuvamateriaalien laadukkaan toteuttamisen. Studiossamme onnistuvat vaivatta esimerkiksi suosittujen videopodcastien ja somevideoiden tuotanto. Meiltä saat myös tarpeen vaatiessa laadukkaat still-kuvat videokuvausten yhteydessä, ja meillä käytettävissäsi ovat valokuvauksen huippuammattilaiset. Studiomme on varustettu video- ja still-kuvauksiin soveltuvalla kattavalla, ammattilaistason laitteistolla.

Pinesker tarjoaa vuokrastudion ja ammattimaiset videotuotannon palvelut

Me Pineskerilla tarjoamme yrityksesi vuokrattavaksi monipuolisesti varustellun studiomme. Mikäli haluat hyödyntää kokonaisvaltaista palvelutarjontaamme, varaa meiltä myös vuokrastudioon ammattikuvaaja saadaksesi kuvamateriaalista taatusti laadukasta ja ammattitaitoisesti tuotettua.  

Halutessasi Pinesker voi ideoida, konseptoida, käsikirjoittaa, kuvata, editoida, animoida, streamata ja säveltää yrityksesi käyttöön esimerkiksi mainosvideoita, TV-mainoksia sekä yrityksesi esittelyvideoita. Hankimme myös mielellämme yrityksesi puolesta videoihinne ammattitaitoiset esiintyjät ja spiikkerit.  

Hyödynnä nyt Pineskerin laadukasta Studiota  ja vuokraa se yrityksesi kuvauskäyttöön. Tutustu tarkemmin studiomme vuokraukseen ja ota yhteyttä – suunnitellaan yhdessä yrityksesi kuvaustarpeita ja -toiveita parhaiten palveleva kokonaisuus!

Yhteystiedot

 

Tiedustelut tuotannoista

Rikhard Matalalampi

Vastaava tuottaja

+358 44 015 1591
rikhard(at)pinesker.com

Yhteistyöt ja asiakkuudet 

Evelina Eskola

Asiakkuuspäällikkö

+358 50 466 2475

evelina(at)pinesker.com

Äänituotannot

Sara Mikkola

Tuottaja

+358 50 501 2671
sara(at)pinesker.com

 

Yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!