download.jpg
 

Haluamme liikuttaa asiakastasi.

 
 
 
 
aika.jpg

SAATKO VANGITTUA ASIAKKAASI HUOMION 8 SEKUNNISSA?

Ihmisen keskimääräinen keskittymisaika verkossa on kahdeksan sekuntia. Jollet saa vangittua yleisösi huomiota sinä aikana, keskustelet hyvin nopeasti kaikusi kanssa.

On tutkittu, että yksi video vastaa arvioilta noin 1,8 miljoonaa sanaa. Video on paras tapa viestiä, kun haluat, että asiakkaasi oivaltavat nopeasti, mistä palvelussasi tai tuotteessasi on kyse.

Time's Up! - Kahdeksan sekuntia meni jo. Mahtavaa, että luit tähän saakka. Jos kaipaat apua videoiden tekemiseen, lue eteenpäin.

shutterstock_421144783.jpg

LIIKKUVAA KUVAA KAIKKIIN TARPEISIIN

Aktivoijat, innostajat, houkuttajat, koukuttajat, sisäisen viestinnän terävöittäjät. Taidamme kaikki videoviestinnän lajit, mediasta riippumatta. Me ideoimme, konseptoimme, käsikirjoitamme, kuvaamme, editoimme, hankimme esiintyjät ja spiikkerit, sävellämme, animoimme ja streamaamme. Teemme kaiken tai osan. Tuotantotiimimme koostuu alan rautaisista ammattilaisista, joilla ei mene sormi suuhun missään videolajissa.

Emme kuitenkaan halua tehdä videoita videoiden vuoksi, vaan tivaamme aina tarkkaan videon tavoitteet ja strategisen viitekehyksen. Näin pystymme varmistamaan, että video palvelee varmasti sille asetettua tavoitetta.

Videomarkkinoinnin kumppani

Onko sinulle epäselvää kuinka usein, millaista videosisältöä ja minne yrityksesi kannattaisi tehdä? Autamme mielellämme myös sisältöstrategioiden ja julkaisuaikataulujen suunnittelussa. Kun kokonaiskuva on hallussa, pysyvät tavoitteet kirkkaina ja tuotantokulut kurissa.

Konseptoidusti - kustannustehokkaasti

Olemme konseptoineet liikkuvan kuvan tuotannon selkeäksi ja kustannustehokkaaksi prosessiksi, jonka ansiosta meidän ei tarvitse tinkiä laadusta ripeän toteutuksen kustannuksella. Tuotantokonseptimme on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme.

TYÖNÄYTTEITÄMME

ÄÄNITUOTANTOJA KAIKKIIN MEDIOIHIN

Yrityksellämme on pitkä kokemus myös äänituotannoista. Teemme äänituotantoja kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin ja medioihin. Radiomainonnan lisäksi teemme äänimainontaa esimerkiksi myymälöihin.

Äänituotantopalvelumme:

  • Radio- ja In store -mainokset
  • Mainosten ideointi ja käsikirjoittaminen
  • Spiikkeripalvelut
  • Äänitunnukset
  • Musiikin sävellys

Mikäli yritykselläsi on tarvetta taustamusiikille ja asikastilassa soitettavalle mainonnalle, niin tutustu asiakastilamarkkinoinnin palvelumme nimeltään Mediacone.

Esimerkkejä äänituotannoistamme

VIDEOTUOTANTOJA JA DIGITAALISTA ASIAKASTILAMARKKINOINTIA

Pinesker Media Company on kehittyvä ja kansainvälistyvä videotuotantoon sekä mediaratkaisuihin erikoistunut yritys. Videotuotantojen lisäksi taidamme digitaalisen asiakastilamarkinoinnin: Mediacone-ratkaisustamme voit lukea tarkemmin täältä. Mediacone linkittää sisällöntuotanto-osaamisemme diginäyttömaailmaan eli autamme asiakkaitamme edistämään myyntiään ja tehostamaan viestintäänsä myös erilaisissa asiakastiloissa.

 

 
 
 
 
 

OTA YHTEYTTÄ!