BRÄNDIN MUKAINEN TAUSTAMUSIIKKI LISÄÄ MYYNTIÄ

Tiesitkö, että musiikilla voidaan vaikuttaa paitsi asiakkaasi viihtyvyyteen, myös siihen, kuinka paljon hän käyttää rahaa myymälässäsi tai ravintolassasi? 

Suurin osa tilamusiikkipalveluista perustuu valmiisiin soittolistoihin ja soittolistojen valinnoista vastaa usein yrityksen henkilöstö. Jotta musiikki saavuttaa sille asetetut tavoitteet, kannattaa tyylin suunnittelu uskoa ammattilaisen käsiin. Tilamusiikki on brändin osa – siinä missä yrityksesi visuaalinen ilmekin.

Mediacone-asiakkaana sinun ei tarvitse olla musiikin asiantuntija. Riittää, että tunnet brändisi ja viestit sen meille. Me suunnittelemme yrityksellesi muusiikkityylin, joka kuulostaa kuulostaa yritykseltäsi ja saa asiakkaasi viihtymään. 

Brändäys+huipputeknologia

Mediacone-tilamusiikkipalvelu on yhdistelmä asiantuntijapalvelua ja huipputeknologiaa. Musiikin jakelussa hyödynnämme patentoitua Smart Ambient Audio Distribution -teknologiaa. Sen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaasi soittolistojen päivittämiseen. - Soittolistasi päivittyvät automaattisesti, brändätyn tyylin mukaisesti. Saat kauttamme myös äänentoistoratkaisut.

Kaupallista ja teostovapaata musiikkia

Suurin osa asiakkaistamme hyödyntää tilamusiikkinaan kaupallista musiikkia. Valikoimaamme kuuluu kuitenkin myös kattava valikoima teostovapaata musiikkia. Teostovapaasta musiikista ei makseta tekijänoikeusmaksuja, joten se on kaupallista musiikkia edullisempaa. 

Äänimaisemointipalvelut

Kaikissa tiloissa musiikki ei välttämättä ole paras mahdollinen ratkaisu tunnelman tekijäksi. Teemme asiakastiloihin myös erilaisia tavoitetunnelmia tukevia äänimaisemia. Yrityksemme henkilöstöllä on innostunut ja ennakkoluuloton asenne uusien ratkaisujen kehittämiseen. Autamme mielellämme keksimään asiakastiloihinne myös aivan uudenlaisia ääniratkaisuja.