LAADUKAS SISÄLTÖ VAATII TUEKSEEN VEROISENSA TEKNIIKAN

Hyvin suunniteltu tilamusiikki vaatii parikseen laadukkaan äänentoiston. Mikäli asiakastilan äänentoisto on asennettu ammattitaidottomasti tai se on teknisesti heikkolaatuinen, jäävät musiikille asetetut tavoitteet saavuttamatta. Laadukkaan äänentoiston ansiosta musiikki toistuu tasaisesti, miellyttävän pehmeästi ja riittävän kuuluvasti, häiritsemättä kuitenkaan keskustelua.

Saat meiltä taustamusiikin lisäksi myös laadukkaat äänentoistoratkaisut sekä asennuspalvelun. Olemme valtuutettu Axis-partneri: äänentoistossa suosimme ensisijaisesti ruotsalaisen Axis Communicationsin kaiuttimia. Mediacone-musiikkijärjestelmä on integroituna Axisin kaiuttimiin eli erillisiä playereita ei tarvita. Axis-äänentoiston ansiosta asiakastiloihin tuleva tekniikan ja piuhojen määrä pysyy minimalistisen pienenä: kaiuttimiin ei tarvita erillistä virtalähdettä, sillä ne ottavat virran suoraan nettiyhteydestä.

Teemme äänentoistoratkaisut aina kohteen ehdoilla ja etsimme parhaan mahdollisen ratkaisun. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Axisin lisäksi mm. Genelec ja Sonab.